Ροντρίγκεζ: «Βάλτε με μπροστά»!

Μήνυμα στον προπονητή του, το οποίο κρύβει και… ένα μικρό παράπονο, έστειλε ο Τζέι Ροντρίγκεζ! Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Σαουθάμπτον, μετά τα δύο γκολ με τα οποία έδωσε στην ομάδα του την πρόκριση στον 4ο γύρο του Capital One Cup (2-0 τη  Σέφιλντ Γουένσντεϊ) τόνισε πως στην κορυφή της επίθεσης, μπορεί να προσφέρει πολλά.



Ροντρίγκεζ: «Βάλτε με μπροστά»!

Από την ημέρα της μετακίνησής του από τη Μπέρνλι στους «Αγίους» έναντι 6 εκατ. λιρών, το φετινό καλοκαίρι, ο 23χρονος άσος τοποθετείται κυρίως στην αριστερή πτέρυγα, σαν περιφερειακός επιθετικός.

Μέχρι το παιχνίδι με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο «St. Mary’s», δεν είχε καταφέρει να βρει δίχτυα, αφού αγωνιζόταν σε θέση που τον υποχρέωνε να κινείται μακριά από τη μεγάλη περιοχή. Στο ματς της Τρίτης, τοποθετήθηκε στην κορυφή της επίθεσης, πέτυχε δύο γκολ και έστειλε μήνυμα στον προπονητή του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τα δύο γκολ και για κάθε λεπτό που βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός πως επιτέλους άνοιξα λογαριασμό. Μου αρέσει να παίζω στην κορυφή της επίθεσης. Εκεί έχω συνηθίσει να παίζω και να ταλαιπωρώ τους αντίπαλους αμυντικούς. Σίγουρα, θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε οποιαδήποτε θέση έχει ανάγκη η ομάδα και με τοποθετήσει ο κόουτς, αλλά έμαθα να παίζω και μεγάλωσα παίζοντας στην κορυφή της επίθεσης».