Τη Δευτέρα απολογούνται Τέρι – Φέρντιναντ

Εννέα μέρες μετά τη συνάντησή τους για την αναμέτρηση της ΚΠΡ με την Τσέλσι, οι Άντον Φέρντιναντ και Τζον Τέρι θα βρεθούν ξανά, την προσεχή Δευτέρα, ο ένας απέναντι στον άλλον, για την προγραμματισμένη απολογία τους στην FA αναφορικά με την κατηγορία της ρατσιστικής συμπεριφοράς που βαραίνει τον αρχηγό των «μπλε»!



Τη Δευτέρα απολογούνται Τέρι – Φέρντιναντ

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας, μετά τη δικαστική νίκη του Τζον Τέρι, τον περασμένο Ιούλιο, είχε διαμηνύσει ότι θα πραγματοποιήσει δική της έρευνα στο περιστατικό του Οκτωβρίου του 2011, όταν ο Τέρι είχε κατηγορηθεί για ρατσιστική επίθεση στον Άντον Φέρντιναντ.

Αυτή η έρευνα ολοκληρώθηκε και η FA κάλεσε τους ποδοσφαιριστές να βρεθούν ενώπιων μιας ανεξάρτητης επιτροπής, προκειμένου να απολογηθούν κι έπειτα να ληφθεί η απόφαση για πιθανή επιβολή τιμωρίας.

Το «ραντεβού» των Τέρι και Φέρντιναντ θα γίνει σε τοποθεσία που παραμένει άγνωστη και δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί, ενώ το «παρών» θα δώσει και ο Άσλεϊ Κόουλ, ο οποίος είχε κληθεί και στο δικαστήριο του Λονδίνου, τον Ιούλιο, σαν μάρτυρας υπεράσπισης.