Κόουλ: «Πάντα δύσκολα με Στόουκ»

Στην αντίσταση που προβάλλει σε κάθε παιχνίδι η Στόουκ και ειδικά στις έδρες των ομάδων της πρώτης τετράδας της Πρέμιερ Λιγκ στάθηκε ο Άσλεϊ Κόουλ μετά το 1-0 της Τσέλσι επί των «πότερς». «Δεν το σκέφτηκα πολύ για να σουτάρω. Θετικό που παραμένουμε στην κορυφή» το σχόλιό του.



Κόουλ: «Πάντα δύσκολα με Στόουκ»

«Ήταν μια πραγματική μάχη. Κόντρα στη Στόουκ πάντα είναι δύσκολα. Μας ζόρισαν αρκετά και δεν μπορούσαμε να παίξουμε όπως ξέρουμε. Αμύνονταν με δέκα παίκτες και ήταν δύσκολο να διασπάσουμε την αμυντική τους παράταξη για να σκοράρουμε» είπε αρχικά ο Άγγλος μπακ και συνέχισε, αναφερόμενος στο νικητήριο γκολ που πέτυχε:

«Δεν το σκέφτηκα και πολύ. Έκανα την κίνηση, βρέθηκα μέσα στην περιοχή και σούταρα. Είχα δοκιμάσει ορισμένα σουτ και στο πρώτο ημίχρονο. Είναι καλό που σκόραρα έπειτα από δυο – τρία χρόνια».

Καταλήγοντας, μίλησε για τη διατήρηση της Τσέλσι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ: «Μας βοηθάει πολύ ψυχολογικά και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Είναι πάντα πολύ ωραίο όταν ηγείσαι της κούρσας και είμαστε χαρούμενοι. Πέρυσι, δεν είχαμε πολλές τέτοιες καλές στιγμές στο πρωτάθλημα».