«Ολα είναι ψέματα...»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι διέψευσε κατηγορηματικά ότι άφησε τον Μάριο Μπαλοτέλι εκτός ομάδας για τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης επειδή τσακώθηκε μαζί του, ενώ αρνήθηκε και τον καυγά με τον Ιταλό επιθετικό. 



«Ολα είναι ψέματα...»

Σύμφωνα με όσα έγραψε ο αγγλικός Τύπος ο Μπαλοτέλι είδε το ματς από τις κερκίδες του Μπερναμπέου, επειδή είχε καυγά με τον προπονητή του, για την άστατη ζωή που κάνει. Ωστόσο ο προπονητής της Σίτι τα διέψευσε όλα. «Αυτά είναι ψέματα. Όλα είναι δημιούργημα της φαντασίας των δημοσιογράφων. Ο Μάριο βρέθηκε εκτός αποστολής γιατί επέλεξα να ξεκινήσω με τον Τέβες και δεν μπορούσα να έχω τρεις επιθετικούς στον πάγκο. Ο Μπαλοτέλι είναι αυτός που βρίσκεται στη χειρότερη φυσική κατάσταση από όλους. Μην ξεχνάτε πως πριν από λίγες μέρες υπεβλήθη σε εγχείρηση στο μάτι και αναγκάστηκε να χάσει αρκετές προπονήσεις», ανέφερε.

Ο Μαντσίνι διέψευσε και τον καυγά.   «Και αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. Ποτέ δεν τσακωθήκαμε. Αν ο προπονητής καλεί κοντά του έναν παίκτη για να του δώσει κάποιες οδηγίες, αυτό δεν σημαίνει πως τσακώνεται μαζί του. Αυτό έκανα και εγώ με το Μάριο. Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζουν να κυκλοφορούν αυτά τα ψέματα».