Μαντσίνι: «Μάριο, σοβαρέψου»!

Νέο ξέσπασμα προκάλεσε στον Ρομπέρτο Μαντσίνι η άστατη προσωπική ζωή του Μάριο Μπαλοτέλι! Οι δύο άνδρες είχαν έντονο διάλογο μια μέρα πριν την ήττα (3-2) της Μάντσεστερ Σίτι από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ιταλό κόουτς να προειδοποιεί τον διεθνή φορ ότι το μέλλον του… είναι δυσοίωνο!   



Μαντσίνι: «Μάριο, σοβαρέψου»!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι, το βράδυ του Σαββάτου, μετά την ισοπαλία (1-1) με τη Στόουκ στο «Μπριτάνια», επέλεξε να διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Μάντσεστερ!

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από εκείνη τη νύχτα, «έκαψαν» τον νεαρό επιθετικό, όπως… καίει και το τσιγάρο στο στόμα του!

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ήταν έξαλλος στην προπόνηση της Δευτέρας και είχε τετ – α – τετ με τον ποδοσφαιριστή! Οι δυο τους μίλησαν σε αρκετά έντονο ύφος, με τον προπονητή των «πολιτών» να τονίζει στον Μπαλοτέλι πως «πρέπει να σοβαρευτείς, να σταματήσεις τα πάρτι και το κάπνισμα, αλλιώς το μέλλον σου στη Μάντσεστερ Σίτι θα είναι πολύ σύντομο»!

Ο Μπαλοτέλι, ενημερώθηκε πως δεν πρόκειται να παίξει ούτε λεπτό στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, το βράδυ της Τρίτης, όμως συμπεριλήφθηκε στην αποστολή σαν… τιμωρία από τον Μαντσίνι. Ο τελευταίος, ήθελε να ξεκουραστεί ο παίκτης μετά το ματς στο «Μπριτάνια», αλλά αφού είχε δυνάμεις για να… διασκεδάσει, δεν θα τον «χάλαγε» ένα ταξίδι μέχρι τη Μαδρίτη και μάλιστα, χωρίς να υπολογίζεται για να αγωνιστεί!