Όλα καλά με Μπα

Καμία ρήξη δεν έχει σημειωθεί στις σχέσεις του Ντεμπά Μπα με τον Άλαν Πάρντιου, όπως ισχυρίστηκε ο προπονητής της Νιούκαστλ μετά τον αποκλεισμό του Σενεγελέζου επιθετικού από την αποστολή της ομάδας που ταξίδεψε στη Μαδέιρα για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στη Μαρίτιμο για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.



Όλα καλά με Μπα

Ο Μπα, έμεινε στο Νιούκαστλ, φουντώνοντας τις φήμες που τον θέλει σε δυσχερή θέση μετά τα σχόλια του εκπροσώπου του, Άλεξ Γκοντράν, που δήλωσε ότι ο διεθνής φορ είναι δυσαρεστημένος από τον παραγκωνισμό του στο ματς με την Έβερτον και γενικότερα από την τακτική του Πάρντιου που τον έχει μετατοπίσει στις πτέρυγες.

Από τον αγγλικό σύλλογο δεν είχαν τοποθετηθεί επί του θέματος και το απόγευμα της Τετάρτης, η είδηση για τον αποκλεισμό του Μπα από την αποστολή για τη Μαδέιρα στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τη Μαρίτιμο, προκάλεσε… όργιο φημών.

Αυτές τις φήμες, όμως, φρόντισε να εξαφανίσει ο Άλαν Πάρντιου που με λιτή δήλωσή του ξεκαθάρισε ότι: «Δεν καταλαβαίνω γιατί γράφονται και λέγονται όλα αυτά τα πράγματα. Είναι ψέματα. Έχουμε εξαιρετική σχέση με τον Ντεμπά Μπα».