Στηρίζει Λίβερπουλ ο Σερ Αλεξ !

Την πλήρη υποστήριξη του στη Λίβερπουλ υποσχέθηκε ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον ενόψει του πρώτου ντέρμπι κόντρα στη Γιουνάιτεντ μετά την ανακοίνωση του πορίσματος για την τραγωδία του Χίλσμπορο.



Στηρίζει Λίβερπουλ ο Σερ Αλεξ !

Όσοι παρακολούθησαν τις συγκινητικές εικόνες στη μνήμη των θυμάτων του Χίλσμπορο λίγο πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα της Εβερτον με τη Νιουκάστλ στο «Γκούντισον Πάρκ» διαπίστωσαν πως η αντιπαλότητα  των «ζαχαρωτών» με την συμπολίτισσα Λίβερπουλ μπορεί να περιοριστεί εντός των γραμμών του γηπέδου.  

Κάτι παρόμοιο φιλοδοξούν να συμβεί και με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία οι «κόκκινοι» αντιμετωπίζουν την Κυριακή. Προς αυτή την κατεύθυνση δεν εργάζονται μόνο οι διοικήσεις των δυο συλλόγων αλλά και ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον ο οποίος τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποστηρίξει τη Λίβερπουλ με κάθε τρόπο σε αυτή την «συναισθηματική ημέρα» όπως χαρακτήρισε την Κυριακή. 

Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ είχε εκφράσει την δυσαρέσκεια της γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γουίγκαν το Σάββατο, ακούστηκε από μικρή μερίδα οπαδών το σύνθημα «it's never your fault, always the victims» (σς. Δεν είναι ποτέ λάθος σας, πάντα (είστε) τα θύματα) το οποίο θεωρούν πως αφορά την τραγωδία του Χίλσμπορο, κάτι που ωστόσο αρνούνται οι οργανωμένοι οπαδοί.