Στήριξη Μόγιες στις οικογένειες των θυμάτων του Χίλσμπορο

Τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων του Χίλσμπορο και τα συγχαρητήριά του προς αυτές για το γεγονός πως δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να επιζητούν τη δικαίωση στην υπόθεση της μεγαλύτερης τραγωδίας στην ιστορία της Λίβερπουλ, θέλησε να εκφράσει ο Ντέιβιντ Μόγιες.



Στήριξη Μόγιες στις οικογένειες των θυμάτων του Χίλσμπορο

Ο προπονητής της Έβερτον, απλά απέδειξε πως το μίσος των δύο συλλόγων του Μέρσεϊσαϊντ αφορά μονάχα τις μεταξύ τους κόντρες μέσα στο γήπεδο. Έξω από αυτό, όλοι είναι υπέρ της αλήθειας και της δικαιοσύνης. Κάτι που φάνηκε και στην δικαίωση των οικογενειών των 96 θυμάτων του Χίλσμπορο που μάχονταν επί 23 χρόνια και περίμεναν υπομονετικά να λάμψει η… πραγματική αλήθεια.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του Χίλσμπορο για την ψυχική δύναμη που επέδειξαν, αναζητώντας την αλήθεια. Πιστεύω ότι το αίσθημα της δικαίωσης, μας έχει καταβάλει όλους και όχι μονάχα τους οπαδούς της Λίβερπουλ. Ήταν σκανδαλώδες το γεγονός πως κανείς από την πολιτική και αστυνομική ηγεσία δεν είχε το σθένος να βγει μπροστά και να αναλάβει τις ευθύνες του για την μεγάλη τραγωδία. Όλοι οι πολίτες του Μέρσεϊσαϊντ, παρά τις διαφορές των δύο μεγάλων συλλόγων, ενωθήκαμε για την αλήθεια και θα πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα στις οικογένειες των θυμάτων και σε όλους όσοι πάλεψαν για αυτήν» ήταν το σχόλιο του Μόγιες.