Η αντίδραση του Τζέραρντ για τις αποκαλύψεις!

Αποτελεί τον φυσικό ηγέτη της Λίβερπουλ και γνωρίζει απο πρώτο χέρι τι σημαίνει για τους «κόκκινους» η τραγωδία του Χίλσμπορο. Με γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Στίβεν Τζέραρντ αναφέρεται στην σημερινή ημέρα.



Η αντίδραση του Τζέραρντ για τις αποκαλύψεις!

Αναλυτικά η δήλωση του αρχηγού των «ρεντς» :

 

«Το θάρρος και η αξιοπρέπεια που επέδειξαν οι οικογένειες των θυμάτων και επιζώντες του Χίλσμπορο και είναι ένα παράδειγμα για όλους μας.

Για 23 χρόνια αγωνίστηκαν για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη για λογαριασμό των θυμάτων και των επιζώντων αυτής της φοβερής τραγωδίας και όλων των οπαδών της  Λίβερπουλ.

Τα θύματα και οι επιζώντες δεν υπέφεραν μόνο στις 15 Απριλίου1989 στο Σέφιλντ, αλλά για πάνω από δύο δεκαετίες με την επαίσχυντη συκοφαντία των ενεργειών τους από ανθρώπους που καταχράστηκαν τη θέση και τη δύναμή τους.

Μιλώντας ως κάποιος του οποίου η οικογένεια υπέφερε άμεσα (σ.σ. ο ξάδελφος του ήταν το νεότερο θύμα της τραγωδίας) , ξέρω πως ο πόνος θα παραμείνει, ωστόσο, ελπίζω ότι η σημερινή έκθεση θα φέρει κάποια ανακούφιση, τώρα που όλοι γνωρίζουν τι συνέβη εκείνη την ημέρα».