Γκρανέρο: «Εύκολη απόφαση η ΚΠΡ»

Το όραμα του Μαρκ Χιουζ για την ΚΠΡ, ήταν αυτό που έκανε εύκολη την απόφαση για τον Εστεμπάν Γκρανέρο να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για λογαριασμό των Λονδρέζων.



Γκρανέρο: «Εύκολη απόφαση η ΚΠΡ»

Οι Ρέιντζερς ξόδεψαν εννέα εκατομμύρια λίρες για να κάνουν κάτοικο «Λόφτους Ρόουντ» τον 25χρονο Ισπανό χαφ και ο ίδιος τόνισε πως τον πιο σημαντικό ρόλο για να κάνει τη διαδρομή Μαδρίτη-Λονδίνο, «έπαιξε» η συζήτηση που είχε με τον τεχνικό της νέας του ομάδας.

«Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση να έρθω εδώ. Είμαι πεινασμένος για ποδόσφαιρο και στην ΚΠΡ έχω την ευκαιρία να εξελιχθώ σαν παίκτης. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος στον οποίο αγωνιζόμουν από μικρό παιδί, ωστόσο είχε έρθει η ώρα για μια αλλαγή.

Μίλησα με τον προπονητή και αυτό που μου παρουσίασε τα έκανε όλα πιο εύκολα. Ήθελα πολύ να αποτελέσω μέρος αυτού του πρότζεκτ. Όλοι εδώ με σέβονται και μου συμπεριφέρονται πολύ καλά» ανέφερε αρχικά ο Γκρανέρο, ενώ στη συνέχεια σχολίασε και το μέτριο ξεκίνημα της ΚΠΡ στη νέα σεζόν:

«Έχουν έρθει πολλοί νέοι παίκτες και το σημαντικότερο είναι να γνωριστούμε καλά μεταξύ μας. Ο ένας βαθμός στα τρία πρώτα ματς είναι κάτι που δεν το περιμέναμε, αλλά δεν αλλάζει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιωθούμε».