Λέσκοτ: «Άλλο παιχνίδι… »

Εντελώς διαφορετικό από αυτό που έγινε τον περασμένο Ιούνιο, στο Ντόνετσκ για τη φάση των ομίλων του Euro 2012 θα είναι το αποψινό παιχνίδι με την Ουκρανία για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2014, σύμφωνα με τον Τζόλεον Λέσκοτ. «Καλό που παίζουμε ξανά τόσο σύντομα, γιατί βοηθάει να μάθουμε το παιχνίδι τους» ανέφερε.



Λέσκοτ: «Άλλο παιχνίδι… »

Ο έμπειρος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι που ετοιμάζεται για ακόμη μια παρουσία στο αρχικό σχήμα των «τριών λιονταριών», αλλά όχι με παρτενέρ τον Τζον Τέρι που έμεινε εκτός αποστολής, μίλησε στο match programme του αγώνα και έκανε λόγο για παιχνίδι που δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο του περασμένου Ιουνίου.

«Πιστεύω ότι είναι καλό όταν αντιμετωπίζεις ξανά μια ομάδα σε μικρό χρονικό διάστημα. Βοηθάει στην προσπάθεια να μάθεις το παιχνίδι του αντιπάλου. Θεωρώ, όμως, ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι πολύ διαφορετικό. Στο Ντόνετσκ, παίζαμε απέναντι σε μια εκ των διοργανωτριών χωρών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και είχαν την στήριξη του κόσμου τους. Τώρα, ευελπιστώ να γίνει το ίδιο με εμάς και να γεμίσει το “Γουέμπλεϊ”» είπε αρχικά, για να θυμηθεί το ματς για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Euro 2012, στο οποίο οι Άγγλοι επικράτησαν 1-0, βλέποντας όμως να ακυρώνεται κανονικό γκολ των Ουκρανών:

«Μας δυσκόλεψαν  αρκετά σε όλο το παιχνίδι. Ήμασταν όμως συμπαγείς και άποψή μου είναι ότι αξίζαμε τη νίκη, ακόμη κι αν αυτή ήρθε με μεγάλη δυσκολία και όχι όπως θα θέλαμε».