Ράκος ο Μπέλαμι

Σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση δηλώνει ο Κρεγκ Μπέλαμι! Ο έμπειρος επιθετικός της Κάρντιφ, τονίζει ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον θάνατο του καλού του φίλου, Γκάρι Σπιντ και δέκα μήνες μετά το τραγικό περιστατικό, είναι ράκος!



Ράκος ο Μπέλαμι

Ο θάνατος του Σπιντ, συγκλόνισε τον ποδοσφαιρικό κόσμο, επηρέασε τους ποδοσφαιριστές σε ολόκληρο το Νησί, αλλά ο Κρεγκ Μπέλαμι είναι από αυτούς που δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τον τραγικό χαμό του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Ουαλίας.

«Είναι ό,τι χειρότερο. Έχασα τον καλύτερό μου φίλο και αυτό με έχει επηρεάσει όσο τίποτα άλλο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ. Παραδέχομαι ότι είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ακόμη κι αν έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε. Ο θάνατός του είχε μεγάλη αντίκτυπο στη ζωή μου. Και αυτή τη στιγμή, δεν μιλάω για το ποδόσφαιρο και την καριέρα μου. Αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στη ζωή, την ανθρωπότητα, την οικογένεια, τους φίλους… Διανύω τη χειρότερη περίοδο της ζωής μου» ήταν τα λόγια του Κρεγκ Μπέλαμι.

Ο Ουαλός άσος είχε συνεργαστεί με τον Σπιντ στη Νιούκαστλ, την τριετία 2001-2004, ενώ τον είχε μέχρι πέρυσι προπονητή στην εθνική ομάδα της πατρίδας του…