Ούτε με Ουκρανία ο Κόουλ

Ο Άσλεϊ Κόουλ δεν προλαβαίνει ούτε το δεύτερο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2014 κι έτσι, η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για την αναμέτρηση με τους Ουκρανούς θα αρχίσει χωρίς αυτόν. Θεραπεία για Τέρι, αμφίβολος για το ματς της προσεχούς Τρίτης.



Ούτε με Ουκρανία ο Κόουλ

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Τσέλσι αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο, που τον έθεσε νοκ – άουτ από το παιχνίδι με τους Μολδαβούς στο Κισινάου, το βράδυ της Παρασκευής, όμως ηττήθηκε και στον… αγώνα δρόμου που έκανε για να προλάβει την Ουκρανία.

Το ιατρικό επιτελείο των «μπλε» του Λονδίνου, που είχε αναλάβει την εντατική θεραπεία του τις προηγούμενες μέρες, ενημέρωσε σχετικά το αντίστοιχο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και ο Ρόι Χότζον, θα σχεδιάσει το πλάνο νίκης ξανά με τον Λέιτον Μπέινς στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Όσον αφορά τον Τζον Τέρι που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τη Μολδαβία στο «Zimbru Stadium», τίθεται αμφίβολος  για την αναμέτρηση με τους Ουκρανούς. Θα ακολουθήσει θεραπεία στον τραυματισμένο του αστράγαλο και η συμμετοχή του θα κριθεί τις επόμενες μέρες.