Ζήτησε συγγνώμη ο ΜακΚλιν

Δημόσια συγγνώμη για το ξέσπασμά του, ζήτησε ο Τζέιμς ΜακΚλιν. Ο διεθνής άσος, εξέφρασε μέσω twitter τον εκνευρισμό του για το γεγονός πως δεν χρησιμοποιήθηκε στη νίκη (2-1) της Ιρλανδίας επί του Καζακστάν και αφού τα… «έχωσε», κατάλαβε το λάθος του και απολογήθηκε.



Ζήτησε συγγνώμη ο ΜακΚλιν

Ο διεθνής εξτρέμ της Σάντερλαντ παρέμεινε στον πάγκο καθ’’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Καζάκους για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, πράγμα που τον οδήγησε να γράψει στο twitter λίγο μετά τη λήξη: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας μας, σαν οπαδός της. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι εκνευρισμένος. Σαν ένα γα****νο αστείο! Είναι ντροπή που έμεινα στον πάγκο».

Βέβαια, μέσα σε λίγα λεπτά διέγραψε το μήνυμά του, ωστόσο, όσο παρέμεινε στο «αέρα», ήταν αρκετό για να πάρει έκταση το θέμα και να μεταφερθεί και στον Τύπο. Το πρωί του Σαββάτου και σε πιο ήρεμη κατάσταση, ζήτησε δημόσια συγγνώμη, γράφοντας:

«Ζητώ συγγνώμη για το tweet που έγραψα χθες το βράδυ. Ήταν ηλίθιο από μέρους μου. Ήταν αγενές και δεν έπρεπε να διαχειριστώ έτσι την κατάσταση. Δεν έπρεπε να αφήσω τον εκνευρισμό μου να βγει προς τα έξω. Ζητώ και πάλι συγγνώμη…».