Στους 100άρηδες ο Τόρες

Μέρα που δεν θα ξεχάσει ποτέ ήταν αυτή κατά την οποία ο Φερνάντο Τόρες συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, φορώντας μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού, όπως ανέφερε ο επιθετικός της Τσέλσι λίγο μετά τη φιλική νίκη (5-0) των «φούριας ρόχας» επί της Σαουδικής Αραβίας.



Στους 100άρηδες ο Τόρες

Ο διεθνής φορ έφτασε στις 100 εμφανίσεις με τη φανέλα με το εθνόσημο και απόντος του Ικέρ Κασίγιας, είχε την ύψιστη τιμή να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα. Ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που έχουν ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Ισπανίας δείχνει από μόνος του την ιστορία αυτής της ομάδας και στο μέλλον, έρχονται και άλλοι παίκτες που θα ξεπεράσουν την 100άρα. Όπως για παράδειγμα ο Σεσκ Φάμπρεγας και ο Σέρχιο Ράμος. Είμαι πολύ περήφανος και η Ισπανία είναι ομάδα που πλέον μπορεί να πετύχει πολλά και με μεγάλη ευκολία, αφού είμαστε το ίδιο σύνολο τα τελευταία χρόνια» ήταν τα λόγια του Φερνάντο Τόρες.