Στην έξοδο ο Κόουλ!

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Άσλεϊ Κόουλ στην Τσέλσι! Ο αριστεροπόδαρος άσος δεν έχει καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τον σύλλογο για την ανανέωση της συνεργασίας τους και το γεγονός πως η ομάδα του προσφέρει μονοετές συμβόλαιο βάσει… φιλοσοφίας, τον οδηγεί στην πόρτα της εξόδου το επόμενο καλοκαίρι!



Στην έξοδο ο Κόουλ!

Ο 31χρονος άσος, τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε στάδιο διαπραγματεύσεων με την Τσέλι, αφού έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, οι δύο πλευρές δεν είχαν καταφέρει να τα βρουν, πράγμα που έδειχνε ότι το θέμα κάπου «κολλούσε». Σύμφωνα με τη «Sun», ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει συμφωνία και ενδεχομένως να μην υπάρξει ποτέ, έχει να κάνει με την προσφορά της Τσέλσι στον ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, η διοίκηση του συλλόγου έχει προτείνει στον Κόουλ επέκταση του συμβολαίου του για ένα μόνο έτος, πράγμα που δυσαρεστεί στον διεθνή άσο!

«Είναι κάτι σαν κανόνας αυτό. Ο κ. Αμπράμοβιτς έχει εισηγηθεί μονοετή συμβόλαια στους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεπεράσει τα 30 τους χρόνια. Βέβαια, αυτό είναι… τρέλα όσον αφορά τον Άσλεϊ Κόουλ, αφού όλοι ξέρουν ότι πρόκειται για το καλύτερο αριστερό μπακ στον κόσμο. Μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ανώτατο επίπεδο για αρκετά χρόνια και είναι υπόδειγμα επαγγελματία» τόνισε στη «Sun», ο εκπρόσωπος Τύπου της Τσέλσι.