Χαρούμενος στη Σάντερλαντ ο Τζόνσον

Η αγάπη του για την Σάντερλαντ και η παρουσία του Μάρτιν Ο’ Νιλ στην τεχνική ηγεσία των «μαυρόγατων», αποτέλεσαν του δύο βασικούς λόγους που οδήγησαν τον Άνταμ Τζόνσον να αφήσει την Σίτι και να μετακομίσει στο «Στάδιο του Φωτός».



Χαρούμενος στη Σάντερλαντ ο Τζόνσον

Ο 25χρονος διεθνής εξτρέμ άφησε τους πρωταθλητές Αγγλίας για λογαριασμό της ομάδας του Ο’ Νιλ και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ανέλυσε τις σκέψεις του που τον οδήγησαν να προτιμήσει την Σάντερλαντ, παρά το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Λίβερπουλ και η Τότεναμ.

«Νιώθω φανταστικά που βρίσκομαι στην Σάντερλαντ. Έχω γεννηθεί εδώ και τα περασμένα χρόνια ακούστηκαν διάφορα για μια ενδεχόμενη μεταγραφή μου στην ομάδα. Είναι εξαιρετικό το γεγονός ότι όλα πήγαν καλά και πλέον ετοιμάζομαι για ένα νέο ξεκίνημα.

Να επιστρέψω στην περιοχή που μεγάλωσα και η παρουσία του Μάρτιν Ο’ Νιλ στον πάγκο ήταν οι λόγοι που με έκαναν να αποδεχτώ την πρόταση. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής που ξέρει ακριβώς τινα ζητήσει από τον κάθε παίκτη. Νομίζω πως έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή» ήταν τα λόγια του Τζόνσον.