Φέργκιουσον: «Μετράει το κίνητρο»

Ένας από τους λόγους που στα μάτια του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ήταν διαφορετικός από τους υπόλοιπους επιθετικούς στο μεταγραφικό «παζάρι» του καλοκαιριού, ήταν το κίνητρο του Ολλανδού. Όπως τόνισε ο Σκοτσέζος τεχνικός, θέλει παίκτες που έχουν σκοπό να προσφέρουν στην ομάδα και όχι να… οικονομήσουν!



Φέργκιουσον: «Μετράει το κίνητρο»

Όπως είναι απολύτως λογικό, στα γραφεία των «κόκκινων διαβόλων» φτάνουν καθημερινά προτάσεις από ατζέντηδες ποδοσφαιριστών που προσπαθούν να διασφαλίσουν το μέλλον των πελατών τους.

Υπάρχει, όμως, κάτι συγκεκριμένο το οποίο «σκλαβώνει» τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον σε έναν παίκτη. Αυτό, είναι το αγωνιστικό κίνητρο και η «δίψα» για προσφορά και διακρίσεις και όχι για… να γεμίσουν οι τσέπες του. Κάτι, δηλαδή, που κατάλαβε και στη συζήτηση που είχε με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

«Ο Ρόμπιν ήθελε να παίξει και οι φιλοδοξίες του ήταν τέτοιες που με έκαναν να θέλω να τον πάρω στην ομάδα. Σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα τους ποδοσφαιριστές που δεν επιζητούν μονάχα το οικονομικό κέρδος, αλλά και αυτός της καριέρας τους, εκφράζοντας συνεχώς την επιθυμία για συμμετοχή σε υψηλό επίπεδο και προσφορά σε έναν σύλλογο» είπε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.