Ο MVP της πρεμιέρας!

Το «θηρίο» της μεσαίας γραμμής της Έβερτον. Ο άνθρωπος που όπως πέρυσι, έτσι και φέτος «πλήγωσε» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μαρουάν Φελαϊνί, με δικό του γκολ χάρισε στα «ζαχαρωτά» τη νίκη (1-0) στην πρεμιέρα και υποχρέωσε την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να ξεκινήσει με το αριστερό την προσπάθεια ανάκτησης του τίτλου.



Ο MVP της πρεμιέρας!

Εμφάνιση, που για τον ίδιο είναι απλά μια «καλή μέρα στη δουλειά». Διέλυε την άμυνα των «κόκκινων διαβόλων» όποτε ήθελε και «γκρέμιζε» τους αντιπάλους του, χρησιμοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τη σωματική του διάπλαση και τη μυϊκή του μάζα.

Αφού, λοιπόν, στο 15ο λεπτό του αγώνα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Ντε Χέα και στο 49’ έκανε την… ασίστ για ακόμη ένα δοκάρι, αυτή τη φορά από τον Όσμαν, δεν θα επέτρεπε στην τρίτη ευκαιρία να τραβήξει τα πλούσια μαλλιά του!

Και αυτά, δεν τον εμπόδισαν να δώσει τη σωστή κατεύθυνση στη μπάλα, όταν στο 57ο λεπτό είδε… όλη την άμυνα της Γιουνάιτεντ από ψηλά και με δυνατή κεφαλιά σκόραρε για το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο «Γκούντισον Παρκ», στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν 2012-2013.

Θυμηθείτε την εμφάνιση του Φελαϊνί και τα highlights της αναμέτρησης:


E-M footyroom.com από footyroom