Μόνο η ανακοίνωση έμεινε…

Πέρασε ιατρικά, πρόβαρε τη φανέλα και είναι έτοιμος να παρουσιαστεί με τη νέα του εμφάνιση! Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι πέρασε με επιτυχία από τις καθιερωμένες εξετάσεις, το βράδυ της Πέμπτης και εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! 



Μόνο η ανακοίνωση έμεινε…

Όλα είναι έτοιμα στο «Κάρινγκτον» για την υποδοχή του Ολλανδού αστέρα, με την απόκτηση του οποίου, οι «κόκκινοι διάβολοι» πραγματοποιούν τη μεταγραφή του καλοκαιριού, μέχρι αυτή τη στιγμή βέβαια!

Η συμφωνία επιτεύχθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης έναντι 24 εκατ. λιρών και ο Φαν Πέρσι θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας που θα του αποφέρει 200.000 λίρες εβδομαδιαίως! Αργά το βράδυ της Πέμπτης κι έπειτα από καθυστερημένη άφιξη στο «Bridgewater Hospital» του Μάντσεστερ, λόγω της κίνησης στους δρόμους, ο διεθνής φορ υποβλήθηκε με επιτυχία στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, για να απομένει πλέον μονάχα η επίσημη ανακοίνωση.

Η βραδιά ήταν σχεδόν… μαραθώνια για τον Ολλανδό, αφού έφτασε στο νοσοκομείο στις 23:10 (ώρα Ελλάδος) και αποχώρησε λίγο μετά τις 02:00, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ακόμη και τότε, όμως, αρκετοί ήταν εκείνοι που περίμεναν υπομονετικά έξω από το «Bridgewater Hospital» για να πάρουν ένα αυτόγραφο και να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του. Και φυσικά, ο Φαν Πέρσι δεν τους χάλασε χατίρι! Το μεσημέρι, η αίθουσα Τύπου στο «Κάρινγκτον» θα γεμίσει, τα φλας θα αστράψουν και ο «ιπτάμενος Ολλανδός» θα επισημοποιήσει την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής του περιπέτειας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία θέλει σίγουρα ένα πράγμα.

Τίτλους!