Φέργκιουσον: «Επίθεση, όπως το 1999»!

Σχέδια… τρεμπλ κάνει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο Σκοτσέζος προπονητής δήλωσε ευτυχισμένος για την απόκτηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι και αποκάλυψε γιατί η νέα σεζόν του θυμίζει το 1999! Αρκετά πιθανό να πραγματοποιήσει ο Ολλανδός το ντεμπούτο του, κόντρα στην Έβερτον τη Δευτέρα (20/8).



Φέργκιουσον: «Επίθεση, όπως το 1999»!

Ο «ιπτάμενος Ολλανδός» αναμένεται να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους «κόκκινους διαβόλους» μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, βάζοντας έτσι τέλος στο μεταγραφικό σήριαλ του καλοκαιριού, μέχρι αυτή τη στιγμή.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, δεν αποκλείεται ο Φαν Πέρσι να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την ομάδα του Μάντσεστερ, την προσεχή Δευτέρα, στην αναμέτρηση με την Έβερτον για την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ!

Η ουσία, βέβαια, συγκεντρώνεται σε συγκεκριμένη δήλωση του πολυνίκη τεχνικού της Γιουνάιτεντ για τη γραμμή κρούσης της ομάδας, που εν όψει της νέας σεζόν εμφανίζεται υπερπλήρης… όπως το 1999!

«Είναι ευτυχές γεγονός που θα έχουμε πλέον μαζί μας και τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Μαζί με τον Γουέιν Ρούνεϊ, είναι απίστευτο επιθετικό δίδυμο. Το 1999, είχα τους Γιόρκ, Κόουλ, Σέριγχαμ και Σόλσκιερ. Τότε, ήταν η καλύτερη τετράδα του κόσμου. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε και φέτος…» ήταν τα λόγια του Φέργκιουσον!