Bίντιτς: «Το καλύτερο δίδυμο με Ρίο!»

Ο Νεμάνια Βίντιτς επανέλαβε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να παίξει, ενώ εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για το δίδυμο που κάνουν στο κέντρο της άμυνας με τον Ρίο Φέρντιναντ.



Bίντιτς: «Το καλύτερο δίδυμο με Ρίο!»

Οκτώ μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ο Σέρβος αμυντικός είναι έτοιμος να ξαναπαίξει μπάλα. «Το γόνατο μου είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η μοναδική πρόκληση που έχω είναι να αποφύγω νέους τραυματισμούς. Δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος αλλά αυτό θα γίνει όταν παίξω παιχνίδια και δουλέψω πιο σκληρά. Ο προπονητής μου δείχνει εμπιστοσύνη και αυτό μετράει για μένα».

Ο Βίντιτς έδωσε συνέντευξη στο ESPN και μίλησε και για τον Ρίο Φέρντιναντ. «Δεν έχω καμία μφιβολία ότι ο Ρίο και εγώ μπορούμε να ξαναγίνουμε το καλύτερο δίδυμο στο κέντρο της άμυνας στην Πρέμιερ Λιγκ. Ετσι ήταν για κάποια χρόνια και το όνειρο μου είναι να φτάσουμε ξανά στο ίδιο επίπεδο».

Ο στόχος για τον Βίντιτς είναι η επιστροφή στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος. «Είχαμε κάποιος τραυματισμούς πέρσι και ελπίζω φέτος όλοι να είναι υγιείς. Οταν χάσαμε τον τίτλο ήταν δύσκολο για μας, αλλά τώρα το ξεχάσαμε και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να γίνουμε ξανά οι κάτοχοι του πρωταθλήματος ξανά».