Θέλει το Τσάμπιονς Λιγκ ο Τουρέ

Αισιόδοξος για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε εμφανίστηκε ο Γιάγια Τουρέ. Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την επιθετική γραμμή των «πολιτών», ενώ έθεσε και τους στόχους της ομάδας του για τη νέα σεζόν, εκφράζοντας την επιθυμία να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ όπως και με την Μπαρτσελόνα.



Θέλει το Τσάμπιονς Λιγκ ο Τουρέ

Ο τίτλος της Πρέμιερ Λιγκ ήταν μόνο η αρχή, σύμφωνα με τον ίδιο. Ο Ιβοριανός χαφ, μιλώντας για τη σεζόν που έρχεται, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να κάνει μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στο Τσάμπιον Λιγς. Με τη Μπαρτσελόνα έφτασα στην κατάκτηση του τροπαίου, θα ήθελα να το πετύχω και με τη Σίτι. Βεβαίως στο μυαλό μας είναι να επαναλάβουμε το θρίαμβό μας στο πρωτάθλημα, αλλά η Ευρώπη μας γοητεύει ιδιαίτερα», τόνισε ο Τουρέ.

Ο 29χρονος άσος στηρίζει πολλά στην επιθετική γραμμή της ομάδας του, για να πετύχει τους στόχους του. «Η επίθεσή μας είναι καταπληκτική. Ο Τέβες με τον Αγουέρο συνιστούν ένα απίστευτο δίδυμο. Και υπάρχουν πάντα ο Τζέκο με τον Μπαλοτέλι ως εναλλακτικές λύσεις. Πιστεύω πως αν τους βοηθήσουμε εμείς οι μέσοι με σωστές μεταβιβάσεις, καλή κυκλοφορία και σωστό ρυθμό, θα μπορέσουν να πετύχουν πολλά γκολ», ανέφερε ο Τουρέ.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, είχε δύο λόγια να πει για τον Τέβες. «Ο Κάρλος είναι τρομερός παίκτης, που θα μας βοηθήσει πολύ φέτος που βρίσκεται μαζί μας από την αρχή. Αυτό που τον κάνει, όμως, να ξεχωρίζει είναι πως ξέρει να αναγνωρίζει τα σφάλματά του και να ζητά συγγνώμη. Είναι ένα φανταστικό παιδί», είπε ο Γιάγια Τουρέ, εκδηλώνοντας το σεβασμό του για τον Κάρλος Τέβες.