Τηλεφώνησε στον Βενγκέρ ο Φέργκιουσον!

Την ύστατη προσπάθεια για να ξεκαθαρίσει το θέμα του μέλλοντος του Ρόμπιν Φαν Πέρσι έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρσέν Βενγκέρ, τον ενημέρωσε για την πρόταση που ετοιμάζουν οι «κόκκινοι διάβολοι» και του είπε πως όλα εξαρτώνται από τον ίδιο!



Τηλεφώνησε στον Βενγκέρ ο Φέργκιουσον!

Ο «ιπτάμενος Ολλανδός» μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και οι «κανονιέρηδες» κινδυνεύουν πλέον να τον χάσουν χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες μέρες μέχρι τη λήξη της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Αυτός είναι ο μοναδικός «καημός» της Άρσεναλ, από τη στιγμή που το κενό που θα αφήσει πίσω του ο Φαν Πέρσι μπορεί να καλυφθεί επάξια από τους Ζιρού και Ποντόλσκι που αποκτήθηκαν από την αρχή του καλοκαιριού.

Οι δύο σύλλογοι του Μάντσεστερ και η Γιουβέντους ήταν οι τρεις διεκδικητές του 28χρονου επιθετικού, αλλά αυτή τη στιγμή φαίνεται πως η μοναδική που επιμένει και θα κάνει κίνηση – ματ για να τον κάνει δικό της, είναι η Γιουνάιτεντ! Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε επικοινωνία με τον Αρσέν Βενγκέρ, τον ενημέρωσε για την προσφορά που θα καταθέσει εντός των επόμενων ημερών η ομάδα του, υπερβαίνοντας τα 20 εκατ. λίρες και πλέον, όλα φαίνεται ότι είναι στο χέρι του Αλσατού κόους, όπως του είπε και ο Σκοτσέζος συνάδελφός του.

Από την πλευρά της, η διοίκηση των «κανονιέρηδων» έχει κάνει γνωστό ότι δεν πρόκειται να αφήσει τον Φαν Πέρσι να μετακομίσει σε άλλη αγγλική ομάδα με ποσό λιγότερο των 25 εκατομμυρίων, αλλά όπως προαναφέραμε, υπό το φόβο να χαθεί ο παίκτης χωρίς αντάλλαγμα σε ένα χρόνο από τώρα, το πιθανότερο σενάριο θέλει τους Λονδρέζους να υποχωρούν.