Μπάτλαντ: «Σκέφτομαι συνέχεια την εθνική»

Την πραγματοποίηση του μεγάλου του ονείρου με το ντεμπούτο στην εθνική ομάδα ανδρών της Αγγλίας σκέφτεται συνέχεια ο Τζακ Μπάτλαντ! Ο νεαρός γκολκίπερ, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το φιλικό της Τετάρτης κόντρα στην Ιταλία, αλλά ο τραυματισμός του Τζο Χαρτ ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα.



Μπάτλαντ: «Σκέφτομαι συνέχεια την εθνική»

Ο 19χρονος πορτιέρο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «τριών λιονταριών» για το Euro 2012 νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, αλλά δεν κατάφερε να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Μετά τον αποκλεισμό από την Ιταλία στα προημιτελικά της διοργάνωσης, η Αγγλία βρίσκει ξανά τη «σκουάντρα ατζούρα» στο δρόμο της, αλλά αυτή τη φορά πρόκειται για φιλική αναμέτρηση στη Βέρνη. Ο Τζακ Μπάτλαντ δεν έλαβε κλήση από τον Ρόι Χότζον για το ματς, αλλά ο τραυματισμός του Τζο Χαρτ μπορεί να τον οδηγήσει στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Το ντεμπούτο μου με την εθνική ομάδα ανδρών είναι το μεγάλο μου όνειρο και εύχομαι κάποια στιγμή να πραγματοποιηθεί. Δυστυχώς, ενδέχεται να γίνει με τον τραυματισμό κάποιου από τους άλλους τερματοφύλακες, όπως έγινε τώρα και με τον Τζο Χαρτ, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι» είπε ο τερματοφύλακας της Μπέρμιγχαμ.