Μπέλαμι: «Ήθελα να επιστρέψω σπίτι»

Αν και ο Μπρένταν Ρότζερς προσπάθησε να τον κρατήσει στη Λίβερπουλ, ο Κρεγκ Μπέλαμι είχε αποφασίσει προ πολλού. Ήθελε να επιστρέψει στο «σπίτι» του και γι’ αυτό, μόλις η Κάρντιφ κατέθεσε πρόταση, την αποδέχθηκε αμέσως, όπως ανέφερε πανευτυχής για το γεγονός πως ανήκει πλέον στον σύλλογο της γενέτειράς του.



Μπέλαμι: «Ήθελα να επιστρέψω σπίτι»

Το θέμα του 33χρονου επιθετικού ήταν από αυτά που απασχόλησαν αρκετά τη Λίβερπουλ το φετινό καλοκαίρι. Με τη μετακίνησή του στο Μέρσεϊσαϊντ, ο Μπρένταν Ρότζερς εισηγήθηκε στη διοίκηση των «κόκκινων» την παραμονή του Μπέλαμι, είχε κατ’ ιδίαν συνομιλία μαζί του για να του πει πως τον θεωρεί από τα βασικά στελέχη των πλάνων του, αλλά όταν στη μέση μπαίνει η πατρίδα… όλα αλλάζουν.

«Ο κ. Ρότζερς με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι με υπολογίζει πάρα πολύ. Τον ευχαριστώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ σαν προπονητή, αλλά δεν μπορούσα να πω όχι στην Κάρντιφ. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε η ομάδα και εξέφρασε ενδιαφέρον για εμένα, είχα αποφασίσει ότι ήθελα να επιστρέψω στο σπίτι μου. Ο κόσμος ελπίζω να με καταλάβει» είπε ο Ουαλός άσος.