O γκαντέμης Πρωθυπουργός!

Για... κατάρα του Ντέιβιντ Κάμερον μιλάει σήμερα ο Τύπος της Βρετανίας, καθώς όπως γράφει από το Λονδίνο για το england365.gr ο Δήμος Μπουλούκος, όπου πήγε χθες ο Βρετανός Πρωθυπουργός η χώρα του δεν σταύρωσε μετάλλιο!



O γκαντέμης Πρωθυπουργός!

Ο Ντέιβιντ Κάμερον πήγε να παρακολουθήσει τους αγώνες της ποδηλασίας BMX αλλά η παρουσία του μόνο γούρικη δεν αποδείχθηκε για τον Ριντ και τον Φίλιπς καθώς και οι δύο είχαν πτώσεις και δεν κατάφεραν να τερματίσουν.

Οι ήττες των δύο αθλητών ολοκλήρωσαν μια απογοητευτική μέρα για τον Κάμερον o oποίος αποχώρησε χωρίς να αποδοκιμαστεί, όπως έγινε σε άλλες περιπτώσεις νωρίτερα. Είχε δει το ντουέτο στις καταδύσεις των Ντέιλι και Γουότερφιλντ, που έμειναν εκτός μεταλλίων, αλλά και τον Μαρκ Καβέντις, ο οποίος επίσης δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, παρότι ήταν από τα φαβορί στην ποδηλασία δρόμου.

Επίσης είχε πάει και στην μαραθώνια κολύμβηση των γυναικών, όπου η Κέρι - Αν Πέιν τερμάτισε τέταρτη στην λίμνη του Χάιντ Παρκ. Τουλάχιστον είχε προλάβει να δει τα τρία χρυσά μετάλλια της Μεγάλης Βρετανίας το περασμένο Σάββατο στον στίβο (Ενις, Ράδερφορντ και Φάρα) αλλά και τον ποδηλάτη σερ Κρις Χόι να γράφει ιστορία.