Tα μυστικά της Τελετής Λήξης

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πλησιάζουν στο τέλος τους και ο Δήμος Μπουλούκος γράφει από το Λονδίνο στο england365.gr τις πρώτες πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για την Τελετή Λήξης της Κυριακής.  



Tα μυστικά της Τελετής Λήξης

Σε στούντιο κινηματογραφικών παραγωγών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι πρόβες για την Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Θα πάρουν μέρος περίπου 4.100 εθελοντές σε ένα πρόγραμμα που θα διαρκέσει 3,5 ώρες και την σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο Κιμ Γκάβιν. Το κεντρικό του θέμα θα είναι το Λονδίνο με όλα τα αξιοθέατα και θα παρελάσουν πολλά αστέρια της βρετανικής μουσικής.

Παρότι οι λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί, σίγουρα θα είναι οι Madness που θα τραγουδήσουν το Baggy Trousers από την δεκαετία του ’80 ενώ ένα ακόμα μεγάλο αστέρι εκείνης της εποχής, ο George Michael θα τραγουδήσει, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω του Twitter του.

Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν και οι Blur, παρότι την ίδια ώρα θα δίνουν συναυλία στο Hyde Park,ενώ τη νέα γενιά της Βρετανικής μουσικής θα εκπροσωπήσουν οι Muse, που έχουν γράψει και τον ύμνο των Ολυμπιακών Αγώνων, το Surviror και η Adele, παρά την εγκυμοσύνη της.

Θα κάνουν ακόμα εμφάνιση, οι Spice Girls, οι Who, αλλά και το αστέρι του χωρού Λορέτα Σάμερκσκέιλς με το Αγγλικό Εθνικό Μπαλέτο. Αντιθέτως δεν θα εμφανιστούν οι Take That μετά τον θάνατο της νεογέννητης κόρης του Gary Barlow.

Φυσικά θα γίνει και η παρέλαση των αθλητών, αυτή τη φορά θα μπουν όλοι μαζί στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ θα δοθεί η σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων στην αποστολή του Ρίο ντε Τζανέιρο, για τους Αγώνες του 2016.

Αισιόδοξοι είναι και οι διοργανωτές σχετικά με τον καιρό, καθώς οι προβλέψεις θέλουν να έχει ηλιοφάνεια και ζέστη μέχρι την Κυριακή.