«Χάθηκε» ο Μόουρα

Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόσο καιρό, το έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν μέσα σε λίγες μέρες! Ήρθε σε συμφωνία με τη Σάο Πάολο για την απόκτηση του Λούκας Μόουρα έναντι 40 εκατ. ευρώ και ο νεαρός άσος θα μετακομίσει στο Παρίσι τον Ιανουάριο του 2013.



«Χάθηκε» ο Μόουρα

Από τη στιγμή που ο Λεονάρντο ήρθε σε επαφή με τον βραζιλιάνικο σύλλογο για να μάθει τις οικονομικές απαιτήσεις της πρώην – πλέον – ομάδας του Μόουρα, όλα φάνηκε να έχουν τελειώσει.

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί τίμησε και με το παραπάνω τη φανέλα της Σάο Πάολο στην ποδοσφαιρική του καριέρα κι έτσι, το γεγονός πως μεσολάβησε για τη μεταγραφή ανέβασε κατακόρυφα τις πιθανότητες επιτυχίας για τους «πρωτευουσιάνους».

Ο Λούκας Μόουρα που αποτέλεσε μεταγραφικό και πλέον, ανεκπλήρωτο, πόθο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 4 ½ ετών, το οποίο θα έχει ισχύ από τον Ιανουάριο του 2013!

Από την όλη ιστορία, η Σάο Πάολο θα βάλει στα ταμεία της 40εκατ. ευρώ!

«Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Σάο Πάολο υπέγραψαν συμφωνητικό για την μεταγραφή του Λούκας Μόουρα. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε επίσης συμβόλαιο που θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Ο Λούκας θα βρεθεί με τους νέους του συμπαίκτες τον Ιανουάριο του 2013, στο δεύτερο μισό της σεζόν», αναφέρει η ανακοίνωση των Γάλλων!