Πιστός στην Τότεναμ ο Καμπούλ

Η απώλεια ενός από τα «εισιτήρια» για το Τσάμπιονς Λιγκ της νέας αγωνιστικής περιόδου δεν αποτελεί λόγο αποχώρησης από την Τότεναμ για τον Γιούνες Καμπούλ. Ο Γάλλος αμυντικός δήλωσε πως δεν έχει σκεφτεί την… «μετακόμιση» και με το συμβόλαιό του να έχει ισχύ μέχρι το 2016, έχει βρει το «λιμάνι» του.



Πιστός στην Τότεναμ ο Καμπούλ

Με την έλευση του Αντρέ Βίλας – Μπόας στην τεχνική ηγεσία της Τότεναμ και τη νέα εποχή στην οποία θα μπει η ομάδα με τον Πορτογάλο στο «τιμόνι», έγινε λόγος – κυρίως από τα ΜΜΕ – για φρεσκάρισμα στο ρόστερ.

Το όνομα του Γιούνες Καμπούλ ήταν από αυτά για τα οποία υπήρξαν φήμες περί ενδεχόμενης αποχώρησης, ωστόσο, ο παίκτης μίλησε στην «Equipe» και ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα «σπιρούνια».

«Το ότι δεν θα αγωνιστούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να φύγω και ούτε αποτελεί λόγο αποχώρησης. Δεν θέλω να φύγω και δεν ισχύουν όσα έχουν γραφτεί. Υπάρχει ένα νέο πλάνο με τον νέο προπονητή και το γεγονός πως υπάρχει μια νέα πρόκληση εν όψει της νέας σεζόν, με ενθουσιάζει. Θέλω να αποτελέσω μέρος των σχεδίων του και να δουλέψω με τον κ. Βίλας – Μπόας» τόνισε ο Καμπούλ.