Στην Αμερική ο Κέιχιλ!

Το υπερατλαντικό ταξίδι μέχρι τις ΗΠΑ θα κάνει ο Τιμ Κέιχιλ! Ο Αυστραλός αστέρας, αποχωρεί από την Έβερτον έπειτα από οχτώ χρόνια και θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS με τη φανέλα των New York Red Bulls και συμπαίκτη τον Τιερί Ανρί!



Στην Αμερική ο Κέιχιλ!

Η διοίκηση των «ζαχαρωτών» αποδέχθηκε την πρόταση που έκαναν οι Αμερικανοί και επισημοποίησε τη συμφωνία στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας!

Ο Κέιχιλ, θα μεταβεί εντός των επόμενων ημερών στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες, που έχουν να κάνουν κυρίως με τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του. Θα περάσει από ιατρικά τεστ κι έπειτα θα βάλει την υπογραφή του στο συμφωνητικό με την ομάδα, ανοίγοντας έτσι νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα για να γίνει ακόμη ένας που μεταπηδά από την Πρέμιερ Λιγκ στο MLS.

Με τη φανέλα της Έβερτον, από το 2004, όταν και μετακόμισε στο «Γκούντισον Παρκ» από τη Μίλγουολ, αγωνίστηκε σε 278 παιχνίδια και πέτυχε 68 γκολ. Με την εθνική ομάδα της Αυστραλίας μετράει 55 εμφανίσεις και 24 τέρματα.