«Μακάρι το πρωτάθλημα να ξεκινούσε αύριο»

Την αισιοδοξία του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου εξέφρασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τότεναμ, Γιαν Βερτόνχεν. «Ακόμα πιο ανταγωνιστικοί για τον τίτλο φέτος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός.



«Μακάρι το πρωτάθλημα να ξεκινούσε αύριο»

Με τις επίσημες υποχρεώσεις των Λονδρέζων να ξεκινούν σε σχεδόν ένα μήνα, ο Βέλγος στόπερ φάνηκε ιδιαίτερα… ανυπόμονος , κάνοντας λόγο τόσο για τις πρώτες εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα, όσο και για τα όνειρά του που φτάνουν μέχρι τον… τίτλο!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Τα τελευταία χρόνια η Τότεναμ έχει μετατραπεί σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Έχει τερματίσει αρκετές φορές στην πρώτη τετράδα και για εμένα αποτελεί ένα από τα κορυφαία κλαμπ στην Πρέμιερ Λιγκ» τόνισε αρχικά ο Βερτόνχεν, μιλώντας στο επίσημο τηλεοπτικό κανάλι της ομάδας.

«Μακάρι το πρωτάθλημα να ξεκινούσε αύριο… Στον σύλλογο υπάρχει τεράστια ποιότητα και ελπίζω πως η νέα σεζόν θα είναι εξαιρετική για όλους μας. Πέρυσι για μεγάλο διάστημα διεκδικήσαμε τον τίτλο και ελπίζω φέτος να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί» συμπλήρωσε ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός.