Ποντόλσκι: «Μπορώ και μόνος μου… »

Ικανός να αντικαταστήσει τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι στη γραμμή κρούσης της Άρσεναλ και να φέρει ξανά το χαμόγελο στα χείλη των οπαδών αλλά και του Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε ο Λούκας Ποντόλσκι.



Ποντόλσκι: «Μπορώ και μόνος μου… »

Ο Γερμανός φορ αποκτήθηκε έναντι 11,7 εκατ. λιρών και μαζί με την ποιότητα που τον διακρίνει, θα βοηθήσει και με την εμπειρία του στους «κανονιέρηδες», πράγμα στο οποίο στέκεται πάρα πολύ ο Αλσατός τεχνικός της ομάδας.

Το θέμα του Ρόμπιν Φαν Πέρσι και της διαφαινόμενης αποχώρησής του από την Άρσεναλ μετά την άρνησή του να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο, έχει φέρει… μαύρα σύννεφα πάνω από το Λονδίνο, αλλά ο Ποντόλσκι δηλώνει έτοιμος να τα διώξει παντελώς!

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο Φαν Πέρσι έκανε εκπληκτική σεζόν πέρυσι και ελπίζουμε όλοι να μείνει στην ομάδα και του χρόνου. Θα ήταν πολύ ευχάριστο να παίξουμε μαζί, αλλά ξέρω ότι δεν περνάει από το χέρι μου αυτό. Εγώ, μπορώ να παίξω και μόνος μου μπροστά, ή περιφερειακός επιθετικός κυρίως από την αριστερή πλευρά, ή ακόμη και στη μεσαία γραμμή. Είναι πολύ ωραίο που ο κόσμος πλέον αναγνωρίζει και το γεγονός πως έχω βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο αμύνομαι γιατί έχω δουλέψει πάρα πολύ γι’ αυτό».