Ο Ράμσεϊ αποφασίζει για Σόουκρος στην εθνική

Διαταγή θα γίνει για τον Κρις Κόουλμαν, η επιθυμία του ¶αρον Ράμσεϊ αναφορικά με πιθανή κλήση του Ράιαν Σόουκρος στην εθνική ομάδα της Ουαλίας! Η προϊστορία των δύο ποδοσφαιριστών και το κάταγμα που υπέστη ο νεαρός μέσος της ¶ρσεναλ, το 2010, σε κόντρα με τον αμυντικό της Στόουκ, δεν αφήνει τον ομοσπονδιακό τεχνικό αδιάφορο.



Ο Ράμσεϊ αποφασίζει για Σόουκρος στην εθνική

«Υπάρχει θέμα ανάμεσα σε αυτούς τους δύο παίκτες και δεν το κρύβει κανείς. Ούτε εγώ. Αυτή είναι η αλήθεια» είπε ο Κρις Κόουλμαν προς τιμήν του.

Ο Ράμσεϊ, είχε υποστεί κάταγμα κνήμης και περόνης το 2010, έπειτα από διεκδίκηση της μπάλας με τον Σόουκρος σε παιχνίδι της ¶ρσεναλ με τη Στόουκ στο «Μπριτάνια». Ο αμυντικός των «πότερς» αποβλήθηκε, αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια και μετά το ματς προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη  από τον νυν αρχηγό της εθνικής ομάδας της Ουαλίας.

Και λέμε προσπάθησε, διότι ο Ράμσεϊ αρνήθηκε να τον ακούσει. Με ένα πόδι σχεδόν διαλυμένο, ο νεαρός μέσος επικεντρώθηκε αποκλειστικά και μόνο στην προσπάθεια να γίνει καλά και να επανέλθει δυναμικά στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Με τον Κόουλμαν να σκέφτεται την κλήση του Σόουκρος στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ουαλίας, έπειτα από την αποτυχία του παίκτη να κερδίσει μια θέση στο αντίστοιχο της Αγγλίας, ο 42χρονος προπονητής τόνισε πως: «Αν υπάρχει ένας άνθρωπος τον οποίο θα ρωτήσω πριν αποφασίσω για τον Σόουκρος, αυτός θα είναι ο Ράμσεϊ. Έχουν θέμα μεταξύ τους και θα πρέπει να τον ρωτήσω πρώτα αν έχει πρόβλημα να παίξει με τον Σόουκρος».