Αισιόδοξος ο Τζόλα!

Για τους στόχους του με την Γουότφορντ μίλησε ο νέος τεχνικός της ομάδας, Τζιανφράνκο Τζόλα, τονίζοντας παράλληλα πως οι «Hornets» δεν πρόκειται να επηρεαστούν από το γεγονός πως ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη με την Ουντινέζε.



Αισιόδοξος ο Τζόλα!

Η διοίκηση του συλλόγου της Τσάμπιονσιπ ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο (7/7) την έναρξη της συνεργασία της με τον Ιταλό προπονητή. Ο 46χρονος έχει «πιάσει ήδη δουλεία», καταστρώνοντας τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν και φρόντισε με δηλώσεις του να δείξει ότι το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, ενώ το γεγονός πως ο σύλλογος ανήκει στην οικογένεια Πότσο δεν πρόκειται να επηρεάσει τη δουλεία του.

«Από την πρώτη επαφή που είχα με την ομάδα μου άρεσε η πρόσκληση, γι’ αυτό και δέχθηκα την πρότασή τους. Είναι ένα εξαιρετικό κλαμπ με πολύ καλό υλικό και νομίζω πως η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη για όλους μας. Θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο» τόνισε ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος φρόντισε να ενημερώσει πως «σε καμία περίπτωση η Γουότφορντ δεν πρόκειται να γίνει θυγατρική της Ουντινέζε».