Σε κλίμα... Ολυμπιάδας η FA

Με την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, στα τέλη του μήνα, η FA θα φανερώσει τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα! Όπως έκανε γνωστό, θα μοιράζει 50 μπάλες σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς της Αγγλίας, με κάθε γκολ της Ολυμπιακής ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας.



Σε κλίμα... Ολυμπιάδας η FA

Τα φιλανθρωπικά ιδρύματα στα οποία θα κάνει τις δωρεές η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας, είναι τα Action for Children, Street League, London Youth, UK Youth, Solidarity Sports και Youth Sport Trust.

«Όσο πλησιάζει η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, τόσο το πνεύμα του ιστορικού θεσμού και το ευ αγωνίζεσθαι κατακλύζει όλη τη χώρα. Το ολυμπιακό ποδόσφαιρο επιστρέφει στο Γουέμπλεϊ έπειτα από 64 και είναι απίστευτο γεγονός. Όλοι οι Άγγλοι έχουν συμβάλει στην προσπάθειά μας για όσο το δυνατόν καλύτερη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων κι εμείς θέλουμε να το ανταποδώσουμε με το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Είναι τιμή μας να φιλοξενήσουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τους αθλητές και τους φιλάθλους όλων των χωρών» είπε ο τεχνικός διευθυντής του «Γουέμπλεϊ», Ρότζερ Μάσλιν.