«Σπιρούνι» ο Βερτόνχεν!

Τέλος καλό, όλα καλά! Ο Γιαν Βερτόνχεν μπορεί να θεωρείται παίκτης της Τότεναμ, με τον λονδρέζικο σύλλογο να φτάνει σε συμφωνία με τον Άγιαξ για το ποσό της μεταγραφής!



«Σπιρούνι» ο Βερτόνχεν!

Ο Βέλγος αμυντικός εκπληρώνει τον μεγάλο του πόθο και μετακομίζει στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Τότεναμ. Έχοντας συμφωνήσει με την ομάδα για τους όρους του συμβολαίου, τη διάρκειά του και τις οικονομικές λεπτομέρειες, έκανε προσπάθεια να πείσει τους ανθρώπους του Άγιαξ να ρίξουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις και να τον αφήσουν να συνεχίσει την καριέρα του στο Λονδίνο.

Οι διοικούντες τον «Αίαντα» στέκονταν εμπόδιο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής εμμένοντας στο ποσό που είχαν ορίσει εξ αρχής για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή (10 εκατ. λίρες) και στις τελευταίες συναντήσεις των δύο πλευρών, το θέμα δεν σημείωνε πρόοδο με πιθανότερη κατάληξη το «ναυάγιο» της μεταγραφής για τον Βερτόνχεν.

Τελικά κι έπειτα από πιέσεις της Τότεναμ αλλά και του διεθνή άσου, ο Άγιαξ είπε το «ναι» στην αγγλική ομάδα και αυτή με τη σειρά της εξέδωσε λιτή ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε: «Γνωστοποιούμε τη συμφωνία με τον Άγιαξ για την απόκτηση του Γιαν Βερτόνχεν. Τώρα, το μοναδικό που απομένει είναι να υποβληθεί ο παίκτης στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του».

Λίγο αργότερα, ήρθε και η επισημοποίηση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Είναι πλέον επίσημο. Είμαι ποδοσφαιριστής της Τότεναμ».