«Δείχνει» Ισπανία ο Γουέλμπεκ!

Την Ισπανία έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2012 ο Ντάνι Γουέλμπεκ.



«Δείχνει» Ισπανία ο Γουέλμπεκ!
«Είναι δύσκολο να νικήσεις την Ισπανία. Έχουν πλέον την εμπειρία να κατακτούν μεγάλες διοργανώσεις, αφού έχουν κερδίσει τις δυο τελευταίες. Διαθέτουν σπουδαίους παίκτες, που γνωρίζουν πώς να φτάνουν σε επιτυχίες», τόνισε ο νεαρός φορ.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε φυσικά και στην πορεία της Αγγλίας στη διοργάνωση, δηλώνοντας ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. 

«Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Η συμμετοχή μου για πρώτη φορά σε μια μεγάλη διοργάνωση ήταν κάτι φανταστικό για μένα και το να ξεκινάω βασικός υπέροχο συναίσθημα. 

Το κλίμα στην ομάδα ήταν ιδανικό. Όλοι μείναμε με μια πικρία με τον τρόπο που αποκλειστήκαμε, γιατί θεωρούσαμε ότι μπορούσαμε να προχωρήσουμε περισσότερο στη διοργάνωση. Δεν τα καταφέραμε και πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα εν όψει της επόμενης φοράς», υποστήριξε ο 22χρονος στράικερ και συνέχισε αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στους «ατζούρι»: 

«Η Ιταλία αγωνίστηκε πολύ καλά και ειδικά ο Πίρλο ήταν εξαιρετικός και χρειάστηκε να αμυνθούμε για πολλή ώρα. Έχω την αίσθηση ότι αμυνθήκαμε ιδανικά, αλλά έπρεπε να κάνουμε κάτι περισσότερο στη επίθεση». 

Ακόμη ο Γουέλμπεκ δεν παρέλειψε να αναφερθεί ότι η Αγγλία δεν τα κατάφερε στη διαδικασία των πέναλτι, με τις χαμένες εκτελέσεις των Γιανγκ και Κόουλ, στον προημιτελικό με τους «ατζούρι»: 

«Έτυχε να χάσουν τα πέναλτι αλλά κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει για αυτό. Κερδίζουμε σαν ομάδα και χάνουμε σαν ομάδα, τα πέναλτι είναι μια λοταρία. 

Ήταν ένα πολύ άσχημο συναίσθημα για εμάς. Δυσκολευτήκαμε να το συνειδητοποιήσουμε και η ατμόσφαιρα μετά τον αγώνα στα αποδυτήρια ήταν πολύ βαριά. Όλη την εβδομάδα πριν το παιχνίδι κάναμε έξτρα προπόνηση στα πέναλτι. Δυστυχώς αυτό δεν ήταν αρκετό και δεν τα καταφέραμε».