Το «ευχαριστώ» του Ρούνεϊ

Την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους βρέθηκαν στα γήπεδα της Ουκρανίας για τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο Euro 2012, αλλά και όσους στήριξαν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από μακριά, αισθάνθηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ. 



Το «ευχαριστώ» του Ρούνεϊ

Ο διεθνής φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε μόλις στα δύο από τα τέσσερα παιχνίδια των «τριών λιονταριών» στη φετινή διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στα γήπεδα των Πολωνίας και Ουκρανίας.

Η τιμωρία των δύο αγωνιστικών που κλήθηκε να εκτίσει, δεν του κόστισε τη συμμετοχή στη διοργάνωση, αλλά εκεί, εκτός από το γκολ κόντρα στους διοργανωτές Ουκρανούς στο τελευταίο ματς του Δ’ ομίλου, δεν κατάφερε να βοηθήσει. Στον αγώνα με τους Ιταλούς για την προημιτελική φάση, δεν βοήθησε και δεν βοηθήθηκε όσο θα έπρεπε, με την ιστορία να επαναλαμβάνεται στα πέναλτι και τους Άγγλους να αποχαιρετούν ακόμη ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό τουρνουά έπειτα από τη ψυχοφθόρα διαδικασία.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξη. Όσους βρέθηκαν κοντά μας στα γήπεδα της Ουκρανίας, αλλά και όσους μας στήριξαν από μακριά. Το εκτιμούμε πραγματικά. Σας ευχαριστώ πολύ» έγραψε ο Ρούνεϊ στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.