«Μόντριτς έλα στην Τσέλσι»

Στη φημολογούμενη μεταγραφή-σήριαλ του Λούκα Μόντριτς από την Τότεναμ στην Τσέλσι, η οποία έχει ξεκινήσει από το περσινό καλοκαίρι, προστέθηκε ακόμα ένα επεισόδιο. Ο Μπρανισλαβ Ιβάνοβιτς  σε πρόσφατες δηλώσεις του «ζήτησε» από τον Κροάτη να παραμείνει στο Λονδίνο, αλλά να φορέσει τη φανέλα των «μπλε».



«Μόντριτς έλα στην Τσέλσι»

Ο διεθνής Κροάτης που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο EURO 2012 αναμένεται και φέτος το καλοκαίρι να απασχολήσει αρκετές ομάδες. Αντίπαλοι της Τσέλσι στην κούρσα της απόκτησης του είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τις τελευταίες ώρες φαίνεται να έχει αποκτήσει το προβάδισμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν.

«Γνωρίζω ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Μόντριτς από αυτά που διαβάζω στις εφημερίδες» δήλωσε αρχικά ο Ιβάνονιτς στην «Sportske Novosti».

«Η Τσέλσι χρειάζεται κάποιον ποδοσφαιριστή τέτοιου επιπέδου και ποιότητας και ο Λούκα μοιάζει ιδανική επιλογή. Γνωρίζει πολύ καλά το αγγλικό ποδόσφαιρο καθώς και την νοοτροπία των ποδοσφαιριστών εδώ. Είμαι σίγουρος ότι αν έρθει θα γίνει ένας καλύτερος παίκτης και θα προσφέρει πολλά» κατέληξε ο Σέρβος διεθνής