Στήριξη Μπέρνσταϊν σε Χότζον!

Ικανοποιημένος με την παρουσία των «τριών λιονταριών» στο Euro 2012, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδία, Ντέιβιντ Μπερνστάιν, τονίζοντας πως η FA αναμένεται να στηρίξει σε απόλυτο βαθμό τον Ρόι Χότζον.



Στήριξη Μπέρνσταϊν σε Χότζον!

«Δεν μετανιώνω για τίποτα, πολύ περισσότερο δε για την πρόσληψη του Ρόι Χότζον. Θα μείνει για καιρό στην τεχνική ηγεσία της ομάδας παρά την χθεσινή απογοήτευση. Ξέραμε όλοι ότι θα πάρει χρόνο το χτίσιμο της ομάδας και νομίζω πως και ο ίδιος απέκτησε μεγάλη εμπειρία από το Euro που θα του χρησιμέψει στο μέλλον» ανέφερε αρχικά ο Μπέρνσταϊν.

Η ομάδα του Ρόι Χότζον μπορεί να γνώρισε τον αποκλεισμό από την Ιταλία στην προημιτελική φάση του τουρνουά, ωστόσο ο «ισχυρός» άνδρας της FA, δήλωσε πως οι εμφανίσεις των «τριών λιονταριών», έφεραν το χαμόγελο στα χείλη των Άγγλων φιλάθλων.

«Σίγουρα αυτό το κάναμε μέχρι και την διαδικασία των πέναλτι. Παιχνίδι με το παιχνίδι οι Άγγλοι φίλαθλοι άρχισαν να πιστεύουν σε αυτήν την ομάδα. Δεν τα πήγαμε άσχημα. Σίγουρα ο αποκλεισμός δεν ήταν ευχάριστος για κανέναν και αυτό διότι ο στόχος μας ήταν η κατάκτηση του τουρνουά» τόνισε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας και συμπλήρωσε:

«Το κλίμα, σε σχέση με προηγούμενες διοργανώσεις, ήταν εξαιρετικό και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει όποιος το έζησε από κοντά. Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν και ελλείψεις στην ομάδα και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε στους συγκεκριμένους τομείς».