Χαρτ: «Δώσαμε τα πάντα …»

Χωρίς δυνάμεις έφυγαν από το Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου οι Άγγλοι διεθνείς, με τον Τζο Χαρτ να τονίζει πως άπαντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ωστόσο, ούτε αυτό στάθηκε αρκετό για να μην αποκλειστούν τα «τρία λιοντάρια» στην προημιτελική φάση του Euro 2012!



Χαρτ: «Δώσαμε τα πάντα …»

«Αποχαιρετάμε τη διοργάνωση, στην οποία ξεκινήσαμε καλά και είχαμε στηρίξει πολλά. Δυστυχώς, αν και δώσαμε τα πάντα, δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε στα πέναλτι. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό» δήλωσε ο πορτιέρο της Μάντσεστερ Σίτι και συμπλήρωσε:

«Έπειτα από όλα όσα είχαν συμβεί στα 120 λεπτά αγώνα, πίστεψα ότι θα ήταν δική μας η βραδιά, αλλά δεν ήταν τελικά έτσι. Είχαμε καλή ομάδα, δείξαμε καρδιά, ποιότητα, πάθος, αλλά δεν ήταν γραφτό. Στα πέναλτι έπρεπε να είμαστε καλύτεροι και δεν ήμασταν. Φυσικά, σε αυτό περιλαμβάνω και τον εαυτό μου. Θα ήθελα να φανώ αισιόδοξος για τη συνέχεια, αλλά δεν αισθάνομαι καθόλου έτσι. Είμαι λυπημένος για τον αποκλεισμό. Είχα επενδύσει πολλά σε αυτή τη διοργάνωση, είχα δουλέψει πάρα πολύ τις προηγούμενες εβδομάδες και είμαι συντετριμμένος».