Γουόλκοτ: «Θα βγούμε πιο δυνατοί»

Την απογοήτευση σε δύναμη και αποφασιστικότητα για τις επόμενες μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις θέλει ο Θίο Γουόλκοτ να μετατρέψουν οι ¶γγλοι διεθνείς μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Euro 2012 με την ήττα (4-2 στα πέναλτι) από την Ιταλία στην προημιτελική φάση.



Γουόλκοτ: «Θα βγούμε πιο δυνατοί»

«Είναι ένας δύσκολος και οδυνηρός τρόπος για να αποκλειστείς. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε απογοητευμένοι, αλλά νομίζω ότι θα βγούμε πιο δυνατοί από όλο αυτό. Είμαστε περήφανοι για ό,τι καταφέραμε, για την προσπάθεια που κάναμε μέχρι το τέλος και για τους οπαδούς μας που δεν σταμάτησαν λεπτό να μας στηρίζουν και να τραγουδούν. Υπάρχουν πολλά καλά να κρατήσουμε από την παρουσία μας σε αυτή τη διοργάνωση. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έκαναν γνωστό το όνομά τους μέσα από τις εμφανίσεις τους στο γήπεδο» είπε ο Γουόλκοτ για να παραδεχτεί πως:

«Η Ιταλία ήξερε ακριβώς πως έπρεπε να μας αντιμετωπίσει. Είχε διαβάσει το ματς και πέτυχε αυτό που ήθελε. Δηλαδή, να μας περιορίσει, να μας κλείσει στα καρέ μας και να μη μας επιτρέψει να βγούμε στην επίθεση και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Εμείς από τη μεριά μας εκνευριστήκαμε, δεν κρατήσαμε μπάλα και συνεπώς, δεν μπορούσαμε να παίξουμε. Όλη την ώρα και πριν ακόμη από το ματς σκεφτόμασταν πως υπήρχε μεγάλη πιθανότητα το παιχνίδι να οδηγηθεί στα πέναλτι, όπως κι έγινε. Εκεί, δεν ήταν καλό για εμάς».