Χότζον: «Πίστεψα στο όνειρο, αλλά ...»

Απογοητευμένος αλλά περήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του δήλωσε ο Ρόι Χότζον μετά την ήττα (4-2 στα πέναλτι) της Αγγλίας από την Ιταλία στα προημιτελικά του Euro 2012 και τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση. «Πίστεψα για λίγο στο όνειρο, αλλά τελικά δεν ήταν γραφτό» είπε μετά το ματς.



Χότζον: «Πίστεψα στο όνειρο, αλλά ...»

«Μόλις το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι, πίστεψα στο όνειρο, όμως αποδείχθηκε πως δεν ήταν γραφτό. Πίστεψα πως όχι μόνο θα καταφέρναμε να προκριθούμε μέσω των πέναλτι, αλλά θα φτάναμε και στην κατάκτηση του Euro» είπε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής των «τριών λιονταριών» για να συνεχίσει:

«Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Είμαι περήφανος για όλους και για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο παιχνίδι. Το κακό είναι ότι κουραστήκαμε πάρα πολύ και από κάποιο σημείο του αγώνα φάνηκε αυτό. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα».

Ερωτηθείς για την τεράστια ποδοσφαιρική μορφή, που φέρει το όνομα Αντρέα Πίρλο, ο Ρόι Χότζον υποστήριξε: «Σε ένα ματς κόντρα στην Ιταλία, οφείλεις να περιορίσεις τον καλύτερο ποδοσφαιριστή και αυτός ήταν ο Πίρλο. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε, καταφέραμε όμως στιγμιαία να τον σταματήσουμε. Έκανε ό,τι ήθελε».