«Μάχη στο κέντρο» προβλέπει ο Μπέκαμ

Την άποψη πως όποια ομάδα πάρει τον έλεγχο στο χώρο της μεσαίας γραμμής στον προημιτελικό του Euro Αγγλία-Ιταλία θα έχει και τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, εξέφρασε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. 



«Μάχη στο κέντρο» προβλέπει ο Μπέκαμ

Ο άσος των Λος ¶ντζελες Γκάλαξι θεωρεί ότι ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Αντρέα Πίρλο είναι από τους κορυφαίους μέσους του κόσμου και η απόδοση τους θα είναι καθοριστική για την έκβαση του αγώνα. 

«Όποια ομάδα από τις δύο πάρει τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής , θα έχει και το πλεονέκτημα για τη νίκη. Θα γίνει μια πραγματική μάχη. Ο Τζέραρντ και ο Πίρλο είναι από τους καλύτερους μέσους που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στον κόσμο», τόνισε ο 37χρονος ¶γγλος και συνέχισε: 

«Η Αγγλία έχει σοβαρές πιθανότητες να προκριθεί, ελπίζω να τα καταφέρουμε και στη συνέχεια το να παίξουμε ενάντια στη Γερμανία, θα είναι ενδιαφέρον». 

Ο Μπέκαμ ακόμη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πορεία των «λιονταριών» μέχρι στιγμής στο Euro: 

«Μάχονται με πολύ πάθος και αγωνίζονται πολύ καλά. Δείχνουν πρωτοφανή ομαδικότητα και αυτό είναι προφανώς σημαντικό για την επιτυχία. 

Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες στην ομάδα και αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο για τη συνέχεια. Αγωνίζονται όλοι πολύ καλά και ο προπονητής παίρνει πάντα τη σωστή απόφαση την κατάλληλη στιγμή».