Νιούκαστλ καλεί Ντε Γιονγκ

Τον Λουκ Ντε Γιονγκ της Τβέντε έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο η Νιούκαστλ. Οι «καρακάξες» έχουν διενεργήσει ήδη διερευνητικές επαφές με τον ολλανδικό σύλλογο προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 21χρονο επιθετικό.



Νιούκαστλ καλεί Ντε Γιονγκ
Τι κι αν o Nτε Γιονγκ δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στην απογοητευτική συμμετοχή των «οράνιε» στο Euro. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, χάρη στα 39 τέρματα που έχει πετύχει σε 76 εμφανίσεις για την Τβεντε, έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, ανάμεσα στους οποίους και η Νιούκαστλ που ετοιμάζεται να καταθέσει προσφορά για την απόκτησή του.

Η αγγλική ομάδα φαίνεται ότι βλέπει στο πρόσωπο του νεαρού ποδοσφαιριστή τον αντικαταστάτη του Ντεμπά Μπα, τον οποίο οι φήμες θέλουν να αποχαιρετά το Σεντ Τζέημς Παρκ.

Μάλιστα το όνομα του Ντε Γιονγκ είχε ακουστεί και τον περασμένο Ιανουάριο για τη Νιούκαστλ, οι άνθρωποι της οποίας αποφάσισαν τελικά να αποκτήσουν τον Παπίς Σισέ από τη Φράιμπουργκ.

Το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης πάντως, ενδέχεται να αποτελέσει πρόβλημα, αφού η αγγλική ομάδα φέρεται διατεθειμένη να δαπανήσει 10 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της τον Ολλανδό, ενώ η Τβέντε τον κοστολογεί στα 15,5 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον παίκτη «κοιτάζουν» επίσης η Τότεναμ, η Λίβερπουλ, η Μπάγερν και η Μπορούσια Ντόρτμουντ.