Ντε Ρόσι: «Μέχρι τα ημιτελικά»!

Αισιόδοξος ότι η εθνική Ιταλίας μπορεί να φτάσει μέχρι την ημιτελική φάση του Euro 2012 εμφανίστηκε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA. Ο μέσος της Ρόμα τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι μπορεί να κάνει η ομάδα του σε μία διοργάνωση, όμως στόχος εκείνου και των συμπαικτών του είναι να είναι μία από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. 



Ντε Ρόσι: «Μέχρι τα ημιτελικά»!
«Είναι αδύνατο να κάνουμε σχέδια, ειδικά για το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο κάναμε σχέδια και κανείς δεν πίστευε ότι υπήρχε το ενδεχόμενο να μην καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά. Είμαστε αισιόδοξοι για αυτό το Euro, ενώ προσωπικά πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Πολλά πράγματα μπορεί να αλλάξουν το αποτέλεσμα και την εικόνα ενός αγώνας», ανέφερε αρχικά ο 28χρονος παίκτης και πρόσθεσε: 

«Σίγουρα χρειάζεται να περάσουμε τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης και μετά να παίξουμε στα προημιτελικά, όπου θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε σημαντικές ομάδες όπως η Γαλλία ή η Αγγλία. Η Ιταλία έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με το τουρνουά στη Νότιο Αφρική. Πάνω από όλα, όμως, οι ποδοσφαιριστές είναι περισσότερο έμπειροι και έχουν δουλέψει μαζί τα τελευταία δύο χρόνια στα προκριματικά, κάτι που έκανε πιο ώριμη συνολικά την ομάδα».