Φάουλερ: «Όλοι ξέρουμε γιατί έμεινε έξω ο Ρίο»!

Θέση επί του φλέγοντος ζητήματος με τον αποκλεισμό του Ρίο Φέρντιναντ από την αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για το φετινό Euro πήρε ο Ρόμπι Φάουλερ!«Αποκλείεται να ήταν απλά για… αγωνιστικούς λόγους» ανέφερε!



Φάουλερ: «Όλοι ξέρουμε γιατί έμεινε έξω ο Ρίο»!

Η κλήση του Μάρτιν Κέλι στην 23αδα των «τριών λιονταριών» που θα ταξιδέψει στο Euro ήταν η σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι!

Ο νεαρός άσος της Λίβερπουλ κλήθηκε να καλύψει το κενό του τραυματία Γκάρι Κέιχιλ και προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, με πρώτο και καλύτερο τον Ρίο Φέρντιναντ που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Για πείτε μου ξανά… για αγωνιστικούς λόγους ήταν ο αποκλεισμός μου;»!

Ο Ρόμπι Φάουλερ ήταν ακόμη ένας από αυτούς που τοποθετήθηκαν επί του θέματος και στο προσωπικό του blog σε ιστοσελίδα γνωστής στοιχηματικής εταιρείας, έγραψε:

«Ο λόγος του αποκλεισμού του Ρίο Φέρντιναντ από την αποστολή του Euro είναι απλά η κόντρα του αδερφού του με τον Τζον Τέρι! Αποκλείεται να είναι για αγωνιστικούς λόγους, όπως ειπώθηκε. Διάβασα μάλιστα πως ο Ρίο είχε μιλήσει με τον Ρόι Χότζον λίγο μετά την πρόσληψή του και του είχε πε ότι προτίθεται να βάλει την εθνική ομάδα πάνω από το θέμα του αδερφού του, αλλά τελικά δεν επελέγη να ταξιδέψει στην Πολωνία».