Πιάνει δουλειά ο Ρότζερς

Ραντεβού με τους Αλμπέρτο Ακουιλάνι και Τζο Κόουλ έχει ήδη προγραμματίσει ο Μπρένταν Ρότζερς στη Λίβερπουλ! Ο νέος προπονητής της ομάδας θα μιλήσει με τους δύο ποδοσφαιριστές εντός των επόμενων ημερών ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το μέλλον τους στο «Άνφιλντ».



Πιάνει δουλειά ο Ρότζερς

Ο Ακουιλάνι είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Μίλαν, ενώ ο Κόουλ είχε μετακομίσει στη Γαλλία για λογαριασμό της Λιλ.

Οι δυο τους αναμένεται να επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο του Μέλγουντ στις αρχές Ιουλίου, όταν και θα ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία των «κόκκινων», αλλά μέχρι τότε, ο Μπρένταν Ρότζερς θα γνωρίζει αν θα πρέπει να τους υπολογίζει.

«Είναι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές και οι δύο. Γνωρίζω πολύ καλά τον Τζο από τη θητεία μου στην Τσέλσι. Είναι σπουδαίος παίκτης. Ο Ακουιλάνι έχει δείξει πολύ ενθαρρυντικά στοιχεία, αλλά στην Ιταλία δεν έπαιξε όσο θα ήθελε. Θα μιλήσω και με τους δύο για να καταλάβω τι μέλλει γενέσται. Ίσως ο Ακουιλάνι να έχει πρόβλημα προσαρμογής στην Αγγλία και γι’ αυτό να μην μπορεί να δείξει το ταλέντο που τον διακρίνει» είπε ο νέος προπονητής του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ.