Μπέκαμ: «Πάντα υπάρχουν πίεση και προσδοκίες»

Αντίθετη γνώμη από τους ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας της Αγγλίας έχει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εν όψει του φετινού Euro. Ο σούπερ σταρ των Λ.Α. Γκάλαξι, παραδέχτηκε μεν πως το σύνολο του Ρόι Χότζον θα εμφανιστεί αρκετά χαλαρό και απελευθερωμένο στην Ουκρανία, ωστόσο, πάντα θα υπάρχουν πίεση και προσδοκίες από τον κόσμο.



Μπέκαμ: «Πάντα υπάρχουν πίεση και προσδοκίες»

Ο «Μπεκς» θεωρεί ιδανικό το υλικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, τονίζοντας ότι: «έχουμε το ταλέντο και τη θέληση για να πετύχουμε, να πάρουμε νίκες και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πάντα θα υπάρχει πίεση και προσδοκίες, αλλά νομίζω ότι ο κ. Χότζον θα παρουσιάσει αρκετά απελευθερωμένη την ομάδα».

Με τον πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, να βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και τον Ρίο Φέρντιναντ να δηλώνει πρόσφατα πως θα ήθελε και αυτός να ακολουθήσει το δρόμο της προπονητικής, ο Μπέκαμ ρωτήθηκε για τις δικές του προθέσεις, που όμως ήταν εντελώς διαφορετικές:

«Όχι, δεν σκέφτομαι την προπονητική. Μου αρέσει το άθλημα, μου αρέσει να προπονώ μικρά παιδιά, αλλά η προπονητική είναι κάτι που δεν έχω σκεφτεί και δεν θέλω να το κάνω. Όσο μπορώ και παίζω θα είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις. Όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, έχω σκεφτεί ορισμένα πράγματα, τα οποία όμως θα εξετάσω πιο προσεκτικά μόλις αποσυρθώ».